Előfizetői tartalom

Egy szakma, amit sürgősen vonzóvá kellene tenni a fiatalok számára

Portfolio
Az üzemeltetés egyik legnagyobb kihívása a munkaerő utánpótlásának biztosítása. A fiatalok közül egyre kevesebben választják ezt a szakmát, aminek megoldására a cégek igyekeznek különböző programokat kidolgozni. Ezek sikerességéről és a további lehetséges megoldásokról is szó lesz május 8-án megrendezésre kerülő FM & Office 2019 konferenciának panelbeszélgetésén, ahol az érintett terület szakértői vitatják meg a lehetséges megoldásokat.

A HR-ben az egyes iparágak között nincs nagy különbség, a közös, hogy az értéket maga az ember jelenti. A munkaerőhiánnyal kapcsolatban azonban nem lehetünk optimisták, a következő öt évben ugyanis a ma dolgozó karbantartók nagy része nyugdíjba fog menni, így csak akkor lenne esély a probléma megoldására, ha már ma elindulna az utánpótlás képzésének biztosítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés