Előfizetői tartalom

Elárulták, hova teszik a pénzüket az ingatlanpiac nagyágyúi

Portfolio
A tavalyi évhez képest valamivel kevesebb, 1,3-1,5 milliárd eurónyi befektetési tőke érkezhet idén Magyarországra - hangzott el a CBRE sajtótájékoztatóján. Az üzleti környezet a többség szerint a tavalyihoz hasonló, de a megkérdezett szakértők harmada összességében enyhe javulást lát az előző évhez képest, ennek ellenére van, aki már óvatosságra int a piac túlárazottsága miatt.

Bár még mindig képesek vagyunk növekedni az új befektetések terén, a hosszú távú kockázatok miatt idén már óvatosabbak vagyunk, mint tavaly - mondta el Gereben Mátyás, a CPI Hungary országmenedzsere.Gereben MátyásországmenedzserCPI HungaryGereben Mátyás a CPI Hungary general managere 2015. június 15-től. Végzettsége: Budapesti Gazdasági Főiskola (korábbi KVIF) Angol nyelvű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés