Előfizetői tartalom

Így áll Budapest a zöld irodák terén

Portfolio
Még mindig az irodaterületek a legnépszerűbbek a zöld minősítések között, a teljesen új ingatlanok mellett, egyre több már meglévő irodaház szerez LEED vagy BREEAM tanúsítványt. A minősítő rendszerek terjedésével a környezettudatos megoldások és az emberek életét megkönnyítő szolgáltatások is egyre meghatározóbbá válnak a legtöbb ingatlantípusnál - derül ki a Colliers International zöld minősítésekkel foglalkozó piaci jelentéséből.

Számos irodaház építését fejezték be a hazai piacon 2018-ban, ugyanakkor csupán három olyan irodaház és egy irodatér szerepel a Colliers adatbázisában, amely a teljesen új épületeknek járó LEED minősítést megkaphatta, ezek összterülete mintegy 82 ezer négyzetmétert tesz ki. Van továbbá 14 (közülük 10 még 2018 előtt készült el) olyan épület is Budapesten, amely átmeneti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés