Előfizetői tartalom

Irodaházzá alakul az egykori Felvonógyár épülete

Portfolio
Újabb irodafejlesztésbe kezd a GTC Hungary - hangzott el a cég mai sajtótájékoztatóján. A hamarosan kezdődő építkezés során 21 500 négyzetméter 'A' kategóriás irodaterület jön létre. A beruházás a Váci út 47. alatti egykori Felvonógyár épületének átalakításával és bővítésével úgy valósul meg, hogy a 2000 négyzetméteres gyárépület mellé további közel 20 000 négyzetméternyi irodát építenek fel. Az építkezés heteken belül indul és várhatóan 2017 decemberében fejeződik be.

Közel 22 000 négyzetméter prémium kategóriás irodaépület fejlesztésének elindítását jelentette be ma a GTC Hungary. A Váci úti folyosó legújabb irodájának építése idén júniusban kezdődik és előreláthatóan 2017 utolsó negyedévében ér véget. A fejlesztéssel a GTC 140 000 négyzetméterre bővíti hazai portfólióját.Az új épület kialakítása során számos "zöld"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés