Előfizetői tartalom

Irodisták ezrei ugorhatnak egymásnak a következő napokban

Portfolio
A nyári hőség beköszöntével beindulnak a különböző hűtési rendszerek az irodaházakban, ami eredetileg a folyamatos és hatékony munkavégzést és kellemes közérzetet szolgálja, másrészt viszont elindíthat egy "légkondi háborút" is az egy helyiségben dolgozók között. Bizonyára mindenki találkozott már azzal a helyzettel, amikor a kollégák más hőérzete miatt, kisebb nagyobb összeszólalkozást eredményezett, hogy hány fokra és milyen intenzitásra legyen állítva a légkondi. Az irodai közérzet kapcsán az Offisevennel közösen készítettünk egy kérdőívet, ami arra kérdez rá, hogy kinek mi a legfontosabb eszköz, vagy szolgáltatás a munkahelyén, vagy mi lenne az, ami nincs, de jelentősen javítana a közérzetén a mindennapi munkavégzés során. Töltsd ki te is a kérdőívet!

Ahogy kúszik fel a kinti hőmérséklet, úgy igényeljük egyre jobban az irodai munkakörnyezetben a megfelelő, 30-33 foknál jóval hidegebb hőmérsékletet. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, már nem csak egy hőfokra állíthatóak be az irodába beszerelt hűtési rendszerek, a modern irodaházakban akár zónánkénti hő- és fénybeállítások, automatizált friss levegőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés