Előfizetői tartalom

Ki fogja fenntartani az épületeinket, ha ilyen ütemben nőnek a költségek?

Portfolio
Magyarországon elsősorban a fejlesztők vezérelhetik a Proptech megoldások terjedését, az üzemeltetők és a bérlők csak ezután következnek - vélekednek a most zajló Fm & Office 2019 konferencia résztvevői. A szakértők szerint a munkaerőhiány miatt szinte biztosan a szolgáltatási díjak emelkedésére kell számítani, ami azt jelenti, hogy a többség 4,5 euró feletti négyzetméterenkénti költségeket vár havonta. Az alábbiakban az üzemeltetési szakma jövőjével kapcsolatos szakértői várakozásokat mutatjuk be.

Mit jelent a digitalizáció az építőiparban? A konferencia kezdő előadása során Zagorácz Márk, igazgatói tanácsadó, BIM szakértő, Lechner Tudásközpont a digitalizációról és ennek az építőiparban való használatáról beszélt. Zagorácz Márk igazgatói tanácsadó, BIM szakértő Lechner Tudásközpont A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés