Előfizetői tartalom

Magyarország is a nyertesek között Európa befektetési térképén

Portfolio
A tavalyi évhez hasonló értékű, 56,1 milliárd euró befektetési tőke jelent meg 2017 első negyedévében Európa ingatlanpiacán. Csak a kontinentális Európát nézve azonban a 39,9 milliárd eurós érték 12 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest, annak ellenére, hogy több országban is választások zajlottak - derül ki a CBRE lefrissebb elemzéséből.

Az időszak legnagyobb nyertese a német piac volt, ahova 49 százalékkal érkezett több befektetés, mint egy évvel ezelőtt. A kontinentális Európa másik nagy gazdaságában - Franciaországban - azonban 24 százalékkal csökkent a befektetési volumen, így Spanyolország és Svédország is megelőzte a listán. Európa legnagyobb piaca ugyanakor továbbra is az Egyesült Királyság, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés