Előfizetői tartalom

Berobbanhat a technológiai forradalom, amely felforgatja az ingatlanpiacot

Portfolio
Az ingatlanpiac új hívószava a PropTech, ami egyre többször, egyre több helyen hangzik el. De miért beszélünk róla ennyit és mit is jelent valójában? Korábban már a Portfolio Ingatlan is foglalkozott a kérdéssel, most viszont egyetlen ábrán mutatjuk be, hogy mit jelent egymáshoz képest három lényeges kifejezés: a PropTech, a FinTech és a ConTech.

A PropTech az ingatlanpiac digitális átalakulásának a része, ami az iparág minden területét érinti. Ennek következtében az ingatlanpiac ipari/fejlesztői ágazata, a fogyasztói oldal, maguk az épületek és a város egésze is jelentős átalakulás előtt áll. FM & Office 2018 Érdekel, hogyan alakítja át a technológiai fejlődés az ingatlanszektort? Hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés