Előfizetői tartalom

Megépülhet az ország első, Well Building minősítésű irodaháza

Portfolio
Elsőként kaphat Well Building Standard (WELL) minősítést magyar irodaház. Az International Well Building Institute nemzetközi besorolása az épületek emberi szervezetre, egészségre, közérzetre gyakorolt hatását vizsgálja és értékeli hét szempont - levegőellátás, a víz, az egészséges táplálkozás lehetősége, a természetes fény, a testmozgás, a kényelem és a szellemi frissesség - alapján. A Váci úton épülő Advance Tower irodaház a Futureal-csoport fejlesztéseként kaphatja meg először ezt a minősítést.

A dolgozók hatékonyságát leginkább elősegítő modern épületeknél ma már a környezetvédelmi és energiatudatossági követelmények mellett kiemelt szempont, hogy az iroda a munkatársak egészségi állapotára is pozitív hatást gyakoroljon. Az ehhez szükséges jellemzőket már a tervezés során figyelembe kell vennie a fejlesztőknek. A Well Building Standard (WELL) minősítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés