Előfizetői tartalom

Nem is gondolnád, mekkora üzleteket kötnek a háttérben az ingatlanpiac vezetői

Portfolio
A tavalyi évben közel 13 milliárd eurónyi befektetési volumen érkezett a régióba, ami mindegyik ország esetében jelentős növekedést eredményezett - derül ki a Cushman & Wakefield tanulmányából. A legnagyobb részesedést 5 milliárd euróval Lengyelország érte el, 9 százalékos éves növekedést felmutatva, a legnagyobb tőke pedig a kiskereskedelmi ingatlanok szegmensébe áramlott be.

A külföldi befektetők közül Észak-Amerika, Ázsia és Dél-Afrika dominálta a piacot, de erős volt Németország és Ausztria jelenléte is. Emellett a helyi befektetők is aktívan megjelentek a statisztikákban. Lengyelország évtizedes rekordot felmutatva elérte az 5 milliárd eurós befektetési volument, míg Csehország 3,5 milliárd euróval áll a második helyen. A képzeletbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés