Előfizetői tartalom

Nem számítasz rá, de a te életedet is átalakítja a mesterséges intelligencia

Portfolio
A technológiai fejlődés, a klímaváltozás és az urbanizáció a városokra és az emberek életére is hatással lesz. Az épített környezet megtervezése, kialakítása és fenntartása egyre inkább felértékelődik, a kérdés az, hogy ehhez milyen készségekre lesz szükség, és mi lesz a szakemberek szerepe a jövőben - tette fel a kérdést Sander Scheurwater, Director Corporate Affairs, Europe, RICS a Property Forum által szervezett Budapest Proptech Forum konferencián.

A konferencia résztvevői szerint a proptech alapjaiban változtatja meg az ingatlanszektort, mindössze páran gondolják úgy, hogy a proptechnek nem lesz érdemi hatása. Az RICS oldaláról megközelítve - ami egyrészt sztenderdeket ad arra vonatkozóan, hogy hogyan végezzük a munkát, másrészt egyfajta kvalifikáció a megszerzett tudásról és tapasztalatokról - kétségtelen, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés