Előfizetői tartalom

Nincs megállás: egyre csak nő az ingatlanberuházások értéke

Portfolio
Nemcsak a teljes beruházási volumen, de ezen belül az ingatlanügyletek beruházási értéke is folyamatosan emelkedik, annak ellenére, hogy már idén év elején is 45 százalékos éves növekedést mértek. Bár 2018 második negyedévében az emelkedés egy számjegyű maradt, a rengeteg folyamatban lévő lakás, iroda és más ingatlanfejlesztéseknek köszönhetően várhatóan idén is 1000 milliárd forint fölé csúszik az egész éves beruházási teljesítményérték az ingatlanügyleteknél.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most extra early bird áron! Információ és jelentkezés A KSH legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés