Előfizetői tartalom

Óriási építkezésekbe kezd Budapesten a szlovák ingatlanfejlesztő

Portfolio
A HB Reavis két jelentős budapesti fejlesztésen is dolgozik, összesen 168 500 négyzetméternyi bruttó bérbeadható területen. Az Árpád híd és a Váci út találkozásánál az elmúlt évek egyik legnagyobb szabású kereskedelmiingatlan-beruházása valósul meg, míg a budai Bem téren egy régóta kihasználatlan műemléki épületet alakítanak modern irodaházzá.

Óriási városközpont-fejlesztés a Váci útonA HB Reavis egyik új fejlesztése Pest fontos közlekedési csomópontjában, a Váci úti irodafolyosó és a Hungária körgyűrű találkozásánál valósul meg. A 136 500 ezer négyzetméter bérbeadható területet meghaladó, több fázisban megvalósuló fejlesztést a cégcsoport olyan nemzetközi és magyar tervezők bevonásával valósítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés