Előfizetői tartalom

Szakmai elismerés a főváros új vagyonkezelőjének

Portfolio
Több mint 400 résztvevővel, 4 különböző helyszínen, valamint a teljes hazai ingatlanpiacot lefedő tematikával és előadókkal zajlott le a november 4-ei, hatodik alkalommal megrendezett Portfolio.hu Property Investment Forum. Az esemény fénypontjaként pedig átadtuk a REsource Property Awards 2010 díjakat, az év irodapiaci ügynökségének, az év projektjének, valamint egy életműdíjat.

Miután véget ért az egész napos ingatlanszakmai konferencia az Europa Congress Centerben, ünnepélyes keretek között kerültek átadásra, a hazai ingatlanpiac legpatinásabb magazinjának, a REsource Ingatlaninfónak szakmai díjai. Idén három kategóriában osztottunk díjakat. A REsource Property Awards életműdíját, a szakmai körökkel teljes egyetértésben, Baross Pál kapta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés