Előfizetői tartalom

Toborzókat szerveznének a külföldön dolgozó szakmunkások hazacsábítására

Portfolio
Mind több külföldön dolgozó magyar szakembert hívna haza az építési vállalkozók szakszövetsége, amely a közeljövőben toborzó börzéket szervez e célból Ausztriában és Németországban - írja a Magyar Nemzet. Koji László, a szervezet elnöke szerint megérett a helyzet erre, mert a hazai cégek a bérfelzárkózással már vonzó ajánlatot tudnak letenni a külföldön dolgozó magyar munkavállalóknak.

Ma már egyértelműen látszik, hogy nem mennek többen külföldre dolgozni, mint amennyien visszatérnek. Mi azt szeretnénk elérni, hogy egyre többen döntsenek a hazajövetel mellett - mondta el a Magyar Nemzetnek Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) új kezdeményezéséről, a Hazatérési börzéről. A szövetség olyan külföldi - elsősorban ausztriai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés