Előfizetői tartalom

Változik az ingatlanfejlesztő fókusza

Portfolio
Az IMMOFINANZ közzétette a 2014/15 pénzügyi év éves beszámolóját, valamint a cég az értékesítési és befektetési stratégiájában történt változásokról is beszámolt. Az osztrák ingatlanvállalat portfólióját a kiskereskedelmi és az irodai szektorra koncentrálja - a növekedésben elsősorban Németországra, Ausztriára és Lengyelországra fókuszál.

"A portfóliónkat a fő kiskereskedelmi és irodai szektorainkra kívánjuk koncentrálni, és folytatni akarjuk az IMMOFINANZ versenypozíciójának a kiterjesztését ezeken a területeken" - magyarázta Oliver Schumy, az IMMOFINANZ vezérigazgatója. Az IMMOFINANZ Végrehajtó Bizottsága és Felügyelő Bizottsága ezért jóváhagyta azokat a terveket, amelyek a logisztikai portfólió értékesítését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés