Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

2013. május 26. 12:00    
nyomtatás
 
Az egyik legfontosabb építész online magazin, az ArchDaily oldalán bukkantunk rá a néhány hónapja elkészült és átadott Medve utcai irodaházra, ami az egyik legkülönlegesebb ebben a kategóriában Budapesten. Az épület terveit a 3h építésziroda készítette.


Magyar építésziroda megvalósult tervét csak ritkán éri olyan szerencse, hogy a nemzetközi építészvilág egyik legismertebb magazinjában, az archdaily.com oldalán láthatjuk viszont. A budapesti 3h építészirodát azonban a héten éppen ez a megtiszteltetés érte. Egy Medve utcai irodaház terveivel sikerült felkerülniük a világ legkülönlegesebb építészeti alkotásait összegyűjtő oldalra.

Az irodaházat egyébként a Geometria Kft. építette magának, akik azóta már be is költöztek az impozáns épületbe. A cég azt írja a tevékenységéről a saját honlapján, hogy széleskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt vállalatok, intézmények számára. Referinciáik között olyan cégek szerepelnek mint a Démász, Elmű-Émász, E.on, Mavir, Főtáv, Fővárosi Gázművek, Fővárosi Vízművek, Határőrség, KSH, és több egyéb cég is.

Az ArchDaily oldalán idén már láthattuk a ZSK Architects épületét, amit a HungaroControl Zrt.-nek készítettek, valamint a Modum építésziroda zánkai Új Nemzedék Központ átalakításának képeit, valamint a Sagra Architects szolnoki református egyház közösségi házát.

2013.03.24 10:11 Döbbenetes épületcsodák a nagyvilágból
2013.03.16 16:30 Elképesztő épületek egy párhuzamos világból


Nézze végig a megvalósult projekt képeit

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza2012 januárjában még ezt fotózta a Google autója


View Larger Map

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza

Világhírű lett Budapest egyik legmenőbb irodaháza


Képeket készítette: Bujnovszky Tamás


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Befektetési ingatlant keres? Óriási áresés! (x)

Kiváló lehetőségeket rejtő ingatlanok jelentős kedvezménnyel! 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium