Előfizetői tartalom

Jelentős hátrányban Budapest? - Van ok az aggodalomra

Portfolio
Miben van lemaradása Budapestnek Varsóhoz és Prágához képest? Meddig folytatódik a jelenlegi folyamat, erős túlkínálat alakul -e ki a budapesti irodapiacon? Meddig esnek az ingatlanpiaci hozamok a régióban? Valóban utolérjük Nyugat-Európát? Miért vonzó az orosz piac? És Bukarest? Többek között ezekről beszélgettünk Nicholas Spiroval, a DTZ regionális kutatási elemzési igazgatójával, aki meghívott előadója lesz a Portfolio december 5-ei Property Investment Forum konferenciájának.

Jelentős hátrányban Budapest. Portfolio.hu: Indokoltnak tartja -e a régi EU tagállamok és a KKE-régió közötti jelenlegi ingatlanpiaci hozamkülönbséget? Mit vár hosszú távon? Nicholas Spiro: Ez természetesen számos globális és regionális gazdasági, valamint politikai tényező függvénye is. A globális makrogazdasági környezet - az olcsó finanszírozás lehetőségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés