Új munkatárs a DTZ magyarországi csapatánál

2015. július 13. 09:54    
nyomtatás
 
Kubinyi Gáspár, vezető értékbecslő júliusban csatlakozott a DTZ Hungary értékbecslési üzletágához.


Gáspár több mint 8 éves értékbecslői tapasztalattal rendelkezik, közgazdászként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Egyetemi éveit követően, a piac egyik jelentős tanácsadó cégénél értékbecslőként dolgozott, nemzetközi és magyar ügyfelek megbízásai alapján készített egyedi és ingatlanportfolió-jelentéseket. Gáspár széles körű tapasztalatokkal rendelkezik iroda, kiskereskedelmi, ipari és lakóingatlanok értékelésében.
Címkék: dtz, ingatlan, karrier

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium