Előfizetői tartalom

Készülhet a tömeg: felújítják nyáron a 4-6-os villamos pályáját

Portfolio
2018. június 16-tól, az iskolai szünet ideje alatt - azaz a kisebb forgalmú, nyári időszakban - halaszthatatlan pályafelújítási munkákat végeznek a Nagykörúton az Oktogon és a Harminckettesek tere között - olvasható a BKK közleményében. Az Oktogon metróállomás és a Corvin-negyed metróállomás között pótlóbuszok szállítják majd az utasokat.

Az indoklás szerint azért van szükség a felújításra, mivel az Oktogon és a Harminckettesek tere közötti szakaszon a kilencvenes évek közepén történt utoljára nagyobb felújítás, azóta kisebb, a forgalombiztonság fenntartásához elengedhetetlenül szükséges javításokat végeztek csak el. A napi több százezer utast szállító, sűrű követésű 4-es és 6-os villamos vonalán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés