Előfizetői tartalom

A kiscégek is indulhatnak az építőipari pályázati milliárdokért

Portfolio
A januárban kiírt 20 milliárd forintos építőipari kapacitásbővítési pályázatra már beérkeztek az első támogatási igények, februárban pedig megnyitják majd a 10-20 fős cégek felé is a konstrukciót, sőt a Nagyvállalati beruházási támogatási programot is átírják - jelezte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke a Magyar Időknek.

Koji László ÉVOSZ-elnök tájékoztatása szerint a nemzetgazdasági tárca által január végén 20 milliárd forintos magyar költségvetési forrásból kiírt kapacitásbővítési pályázatra már százas nagyságrendben érdeklődtek a hazai építőipari cégek és az első kérelmek már be is érkeztek a pályázatra. Tájékoztatása szerint a jelenleg 20-249 főt foglalkoztató vállalkozásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés