Ingatlan

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

Portfolio
A Portfolio március 24-i lakáskonferenciáján, a Portfolio Lakás Konferencia 2017-en idén is kiosztotta a közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt fejlesztésékért járó díjakat. A közönség négy kategóriában szavazhatott: a budai oldal kis méretű, a budai oldal nagy méretű, a pesti oldal kis méretű és a pesti oldal nagy méretű lakásprojektjeire. Az alábbiakban mutatjuk a nyerteseket.

Új otthonában töltené a nyarat? Lakást vagy családi házat keres? Új építésű ingatlan érdekli vagy inkább használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2017 tavaszán Magyarország legnagyobb ingatlan kiállításán és lakásvásárán a Millenárison! Március 24-26. között több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat.Ha a város legjobb premium lakásait szeretné megvásárolni, új vagy használt lakást keres, esetleg kifejezetten az olcsó lakások iránt érdeklődik, nálunk megtalálhatja, amit keres.

A kiállító fejlesztők közül a Portfolio olvasói kiválasztották a számukra legszimpatikusabb pesti és budai projekteket, a Portfolio Lakás 2017 konferencia résztvevői pedig megszavazták minden kategóriában az olvasói szavazatok alapján szűkített listákból a legjobbakat. A díjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmaztuk.

A pénteki Portfolio Lakás 2017 Konferencia első előadásainak összefoglalóját és a panelbeszélgetés részleteit ebben a cikkünkben olvashatjátok:

A legjobb fejlesztők Budán

A budai oldal fejlesztéseinél a 100 lakás alatti és a 100 vagy annál több lakásos projektek kategóriájában hirdettünk győztest. A 100 lakásosnál kisebbek kategóriájában a Csillaghegy Residence - TRENDO Invest, a Harsánylejtő Lakópark - BIF, a Kapás 21 by Cordia - Cordia és a Toldy 19 - OTP Ingatlan projektjei közül a győztes a Kapás 21 by Cordia, a Cordia fejlesztésében lett.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait
A 100 vagy annál több lakásos kategóriában a Budai Bolero Lakópark - SISKIN, a BudaPart I. ütem - Property Market, a Sasad Liget V. ütem - Biggeorge és a Tópark 'BE MY CITY' - Lavinamix projektje közül a legtöbb szavazatot és a Portfolio Lakás 2017 díját a Sasad Liget V. üteme a Biggeorge fejlesztésében kapta.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

A legjobb fejlesztők Pesten

A pesti oldalon a nagyobb átlagos projektméretek miatt a 110 lakásosnál kisebbek és a 110 vagy annál több lakásos beruházások kerültek egy kategóriába. A 110 lakásosnál kisebbek kategóriájában a K40 - Triholding, a Magnolia Ház - ETERNITY Investments, a Marina Bay Residence - Autoker Holding és az Új Bokréta Ház fejlesztése közül a győztes a Marina Bay Residence az Autoker Holding fejlesztésében lett.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait
A 110 lakásos vagy annál nagyobb projektek kategóriájában a Dagály Residence - Biggeorge, a Grand'or by Cordia - Cordia, a Lenhossék Garden II. ütem - Pesti Házak és a Metrodom Panoráma - Metrodom fejlesztései közül a legtöbb szavazatot és a Portfolio Lakás 2017 díját a Metrodom Panoráma, a Metrodom fejlesztésében kapta.

A Portfolio díjazta a lakásfejlesztők legjobbjait

A lakáspiac szakértője díj

A legjobb fejlesztők mellett a Portfolio kiosztotta a Lakáspiac szakértője díjat is, melyet idén Dr. Nagy Gyula, az FHB Jelzálogbank Nyrt. főosztályvezetője, az FHB partner-refinanszírozásának és az FHB Lakásárindex projektjének vezetője vehetett át.
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1