Előfizetői tartalom

Az MNB befűt a lakáspiacnak - Elképesztő terveket jelentettek be

Portfolio
Óriási lökést adhat a hazai lakáspiacnak is, ha megvalósulnak azok a grandiózus elképzelések, amelyekről Nagy Márton MNB-alelnök beszélt a Portfolio Hitelezés 2018 konferenciáján. Ha valóban beválnak az elképzelések, további jelentős lakás-áremelkedés áll előttünk, és folytatódhat a piaci fellendülés az új lakásépítések számában is.

A Portfolio "Hitelezés 2018" konferenciájának egyik nyitó előadásában szólalt fel Nagy Márton, az MNB alelnöke. Sokan várták, hogy idén vajon mit jelent be, hiszen nem ez volt az első alkalom, hogy a Hitelezés konferenciánkon állt elő az egész hazai bankszektort érintő újdonságokkal. Most sem csalódtunk. Az MNB tervei szerint az új konvergencia programnak köszönhetően 2030-ra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés