Előfizetői tartalom

Azt hitted, sokba kerülnek a lakások? - Várj, amíg meglátod, mi mindent kell még kifizetned!

Portfolio
A lakásvásárlás többe kerül, mint gondoljuk, a lakás vételárán felül ugyanis, még súlyos összegeket kell kifizetnünk, legyen szó használt vagy új lakásról. Ezeket a tételeket pedig ugyanúgy bele kell kalkulálnunk a költségkeretünkbe, hogy a végén ne érjenek kellemetlen meglepetések. Számolnunk kell például a kötelező illetékfizetéssel, illetve ügyvédi és banki díjakkal, a használt ingatlanok esetében bizonyos felújítási költséggel. Az új lakásoknál pedig többek között a kötelezően megvásárolandó garázs és tároló, valamint a használathoz elengedhetetlen konyhabútor nyomhatja fel az árakat több millió forinttal.

Minél többet szeretnél megtudni a lakáspiacról és a lakásvásárlásról? Akkor mindenképpen érdemes kilátogatnod a Millenáris Parkba, ahol ma kezdődik a Lakás2017 Kiállítás és Vásár. A legfontosabb kérdésekre kaphatsz választ az ennek keretében megrendezésre kerülő Lakásklubon a különböző szakemberek előadásaiból, illetve a kiállítói standoknál is szívesen segítenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés