Előfizetői tartalom

Ezek Magyarország legveszélyesebb települései - Térképen a lakásbetörések száma

Portfolio
A tavalyi évben 10 275 lakásbetörés volt Magyarországon a Prevenciós Bűnözés-Statisztikai Adattár (PRE-STAT) legfrissebb adatai alapján. Az erre létrehozott térinformatikai alkalmazás segítségével az ügyfélkapun keresztül bárki megnézheti, hogy a saját településén milyen bűnesetekből mennyi történt a tavalyi évben. Az alábbiakban a lakásbetöréseket vizsgáltuk meg részletesen.

A tavalyi évben 10 275 lakásbetörés volt Magyarországon, ami azt jelenti, hogy átlagosan minden településen valamivel több, mint három lakóingatlanba próbáltak illetéktelenek behatolni. A területi eltérések azonban, mint sok esetben, itt is meglehetősen nagyok. 1480 településen egyáltalán nem volt betörés, 1591 település azonban nem volt ilyen szerencsés, míg 106 településről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés