Előfizetői tartalom

Döntsd el te, hogy melyik Buda legjobb új lakóparkja!

Portfolio
Május 4-6-án a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Portfolio Csoport által szervezett Lakás 2018 kiállítás, ahol a legnagyobb ingatlanfejlesztők is bemutatják a már épülő és tervezett projektjeiket. A korábbi évekhez hasonlóan a Portfolio szerkesztősége idén is díjazza a legjobb lakásfejlesztéseket. Tudjuk, hogy egy új lakóprojekt objektív megítélése nagyon nehéz feladat, millió egyéni szempont van, ami alapján döntést lehet hozni, és számtalan olyan is akad, ami csak az átadás után derülhet ki. A díjakat az olvasói szavazatok alapján ítéljük oda, melyre a kiállítás megnyitásakor megrendezésre kerülő Portfolio Lakás Konferencián kerül majd sor. A közönségdíjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmazzuk. A korábbi cikkünkben a pesti új építésű lakásprojekteket lehetett véleményezni, most pedig mutatjuk a listát, ami a budai projekteket tartalmazza. Szerinted melyik a legjobb? Szavazz te is, hogy ki kapja a díjat!

BODY {border-color: rgb(0, 0, 0);color: rgb(0, 0, 0);border-radius: 6px} #main {background:transparent;}#qp_main1941517 .qp_btna:hover input {background: rgb(0, 53, 95)!important} #qp_main1941517[results='0'] .qp_a:hover {border-color: rgb(0, 0, 0);color: rgb(0, 0, 0)!important} #qp_all1941517 {max-width:815px; margin:0 auto;}Szerinted melyik a legjobb újlakás-projekt Budán?1. Németvölgyi Residence2....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés