Előfizetői tartalom

Egyetlen ábrán, hogy miért válaszd London helyett Glasgow-t

Portfolio
Közel 15 évnyi átlagfizetésre van szüksége egy londoninak ahhoz, hogy saját lakáshoz juthasson, ami a mérések történetében a leghosszabb idő. Ráadásul a Brexit sem segítette a londoniakat abban, hogy könnyebbé váljon a lakásvásárlás, a többi angliai városban azonban egyszerűbb helyzetben vannak a lakásvásárlók - írja a Bloomberg. Érdekességként megnéztük, hogy Budapest hol állna a listán.

London, Cambridge és Oxford az a három város, ahol az ottani fizetésekhez képest a legdrágábbak a lakások az Egyesült Királyságban. Mindhárom városban több, mint 12 évnyi átlagfizetés szükséges egy átlagos méretű lakás megvásárlásához.Lakásárak az átlagjövedelem arányában, Forrás: Hometrack, BloombergA relatíve legolcsóbb lakások pedig Glasgowban, Liverpoolban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés