Előfizetői tartalom

Ezért várnak a magyarok a házuk szigetelésével

Portfolio
Tízből hét családiház-tulajdonos tervezi, hogy szigeteli ingatlanát. Közülük négyen akkor vágnak bele a modernizációba, ha lesz rá elérhető támogatás, további hárman viszont e nélkül is mindenképpen leszigetelik az otthonaikat. Minden második tulajdonos panaszkodik arra, hogy családi háza nagyon sok hőt veszít a falakon, ezért a szigetelést tervezők döntő hányada komfortosabb és melegebb belső teret, továbbá a fűtési kiadásai csökkenését várja a hőszigeteléstől - derült ki a Knauf Insulation felméréséből.

A cég márciusban készített felmérést a családiház-tulajdonosok energiahatékonysági szokásairól és szigetelési hajlandóságáról. A nem reprezentatív, online felmérésben több mint 2000 ingatlantulajdonos, köztük 928 családi házzal rendelkező vett részt.A nyílászárókon és a falakon szökik a melegA felmérésben megkérdezettek 62%-a gázzal, egyedi fűtéssel, 15%-a fával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés