Előfizetői tartalom

Hány négyzetméternyi luxusingatlanra elég 280 millió forint?

Portfolio
Minden évben készül egy lista a világ legdrágább ingatlanpiacairól, amelyek az egyes városokat a belvárosi luxuslakások, a legfelkapottabb nyaralóövezetek, sípályák, vidéki nyaralók árai alapján veti össze és rangsorolja. A Knight Frank által létrehozott Prime International Residential Index (PIRI 100) szerint vannak olyan városok, ahol még egy kisebb garzonlakás sem jönne ki egymillió dollárból, vagyis mintegy 280 millió forintból.

Hamarosan elkészül a 2018-as évre vonatkozó új lista arról az ingatlanpiacról, ahol kiemelten a luxus kategória a vizsgálat tárgya, a világ összes városát figyelembe véve. Vélhetően nem lesz túl nagy változás a korábbi év összesítése és az új rangsor között, előbbi alapján például Tokióban 1 millió dollárból (körülbelül 280 millió forint) a prémium ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés