Előfizetői tartalom

Hogyan lehet 10 milliókkal kevesebbért házad? - Megmutatjuk!

Portfolio
Családi házat építeni nem olcsó, így sokan csak álmodhatnak róla. Számukra jelenthetnek megoldást a 2-3-4 lakást kínáló projektekben található, többnyire ikerházként vagy sorházként hirdetett otthonok. Ezek ára ugyanis több millió, akár több 10 millió forinttal lehet kevesebb, jelentős részben annak köszönhetően, hogy így egy adott telek ára többfelé oszlik. Természetesen ez utóbbi esetben komoly kompromisszumot is kötünk, lemondunk a szomszédtól megtartott nagyobb távolságról és a nagyobb kertrészről a jóval alacsonyabb ár érdekében.

Az új lakásokat és lakásépítéseket terhelő áfacsökkentés és a CSOK támogatási összegének megemelése komoly változásokat hozott a telekpiacon is. Egyrészt a hirtelen beinduló építkezésekhez nagyon sokan kerestek telket, amin a házat meg is valósítják. Nem csak családi házat építők, hanem a fejlesztők is egymással versenyeztek. A hirtelen megugró kereslet hatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés