Ingatlan

Íme az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

Portfolio
Rég nem látott aktivitás volt tapasztalható 2018-ban is a hazai ingatlanpiacon, ami az iparág minden szegmensében jelentős változásokat okozott. Ahol egy éve ilyenkor még tervrajzok voltak, mostanra hatalmas szerkezetkész épületek állnak, miközben a már meglévő épületek között is előszeretettel nézelődnek a legnagyobb magyar és külföldi befektetők. A piac erős mozgásban van, amivel együtt a legnagyobb szereplők köre is folyamatosan változik. Éppen ezért a Portfolio Ingatlannál harmadik alkalommal is elkészítettük a hazai ingatlanpiac iparági toplistáját, ahol a cégvezetők és befektetők mellett számos fejlesztő is bemutatkozott. A portrésorozat azokról szól, akik 2018-ban valamilyen módon meghatározó befolyással voltak a piacra. A lista azonban csak az idei év lenyomata, jövőre újraosztjuk a helyeket.

A 2018-as "Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai ingatlanpiacon" kiadványunkban bemutattuk azokat, akikről a leginkább szólt a 2018-as év, és akik várhatóan jövőre is a legfontosabb szereplői lesznek mind a lakóingatlanok, mind a kereskedelmi ingatlanok hazai világának, legyen szó befektetésről, bérbeadásól, üzemeltetésről, fejlesztésről vagy akár kivitelezésről. 2017-ben az év legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplőjének az építőipari munkást neveztük meg, 2018-ban azonban ez a cím, az ingatlanpiacot érintő számtalan törvényi és szabályozási változtatás miatt (például elővásárlási jog világörökségi helyszínen, lakásáfa, lakástakarékok, SZIT-ek szabályozása) az ÁLLAM-ot illeti. Most pedig nézzük a teljes listát.

Íme az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

A csúcs közelében vagyunk, a kérdés csak az, hogy lehet-e még feljebb kúszni (átadásokban biztosan) vagy meddig lehet ezen a szinten, ellaposítva azokat a grafikonokat, fent maradni. A világszintű kockázatok ugyan mindig Damoklész kardjaként lebegnek az olyan konjunktúrában lévő nyitott gazdaságok nyaka felett, mint a magyar, de amíg nincs gond, szárnyalni fogunk tovább. Az aktuális piaci helyzetet a Portfolio Ingatlanmagazin legújabb számában elemeztük, ami a Portfolio könyvesboltban és a nagyobb újságárusoknál érhető el.

Ádány Tamás Az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója. Ágházi Gyula A Gránit Pólus Csoport vezérigazgatója és igazgatótanácsának tagja. Árendás Gergely A Property Market Kft. ügyvezető igazgatója. Barabás Géza Az S Immo budapesti leányvállalatának vezetője. Biró Gergely A Diófa Alapkezelő igazgatója. Bojár Gábor A Graphisoft Park létrehozója. Borbély Zoltán Az Atenor Csoport magyarországi igazgatója.

Íme az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon
További információkért kattints a képre!
Március 29-31. - Lakás 2019 Kiállítás!!! Látogass el a pénteki Lakás Klub Extra programjára, ahol megtudhatod az újlakás-piaccal kapcsolatos aktuális fejleményeket, külön körbejárva az elérhető fizetési konstrukciókat, az engedélyezési folyamatokat, a CSOK várható átalakításával kapcsolatos lehetőségeket, akárcsak azt, hogy a mostani piaci környezetben mik jelentik a legnagyobb kockázatokat és kihívásokat a kivitelezés vagy a lakások értékesítése során.

Doron és Guy Dymschiz A Duna House tulajdonosai. Erdei Bálint A Redwood Holding alapító tulajdonosa. Fekete Zoltán Az MNB-Alapítványok elnöke. Földi Tibor A Cordia Zrt. vezérigazgatója. Furulyás Ferenc A Jones Lang LaSalle budapesti irodájának ügyvezető igazgatója. Futó Gábor A Futureal csoport alapítója és társtulajdonosa. Fürjes Balázs Kiemelt beruházások kormánybiztosa. Garancsi István Market Építő Zrt. Gereben Mátyás A CPI Ingatlan Csoport magyarországi részlegének országigazgatója. Gulyás Ede A CA Immo magyarországi irodájának ügyvezetője. Gyorgyevics Benedek A Városliget Zrt. vezérigazgatója. Jan Hübner A HB Reavis magyarországi cégcsoportjának ügyvezetője. Jászai Gellért A Konzum Nyrt. elnöke. Jellinek Dániel Az Indotek Group vezérigazgatója. Kemenes László A Prologis magyarországi ügyvezetője. Kibédi Varga Lóránt A CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója. Kiss Gábor A Metrodom Kivitelező Kft. ügyvezető igazgatója. Kis-Szölgyémi Ferenc A B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója és tulajdonosa. Kovács Attila A Horizon Development vezetője. Nagy Viktor Az Immofinanz magyarországi részlegének vezetője. Nagygyörgy Tibor A Biggeorge Property Zrt. alapító-tulajdonosa. Nemes Rudolf A CTP Management Hungary Kft. országmenedzsere. Noah M. Steinberg A Wing elnök-vezérigazgatója. Pados Gergely A Cushman & Wakefield magyarországi ügyvezető igazgatója. Pázmány Balázs Az Erste Alapkezelő Zrt. igazgatótanácsának elnöke. Philippe Beurtheret A Ceetrus magyarországi vezetője. René Droese A Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója. Robert Snow A GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgatója. Rudolf Riedl A Raiffeisen Evolution magyarországi ügyvezetője. Salamon Adorján Az Eston International tulajdonosa. Sameer Hamdan és Zuhair Awad A Mellow Mood csoport tulajdonosai. Scheer Sándor A Market Építő Zrt. alapító tulajdonosa. Székely Ádám Az Infogroup ügyvezetője. Tatár Tibor A Futureal cégcsoport kereskedelmi és irodafejlesztésekért felelős vezérigazgatója. Tiborcz István A BDPST Group tulajdonosa. Tim Hulzebos A Colliers International magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója. Tóth Nándor Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója. Török Árpád A TriGranit vezérigazgatója. Ungár Anna A BIF Nyrt. igazgatótanácsának elnöke. Vágó László A Strabag Property and Facility Services Zrt. vezérigazgatója. Várkonyi Viktor A Graphisoft vezérigazgatója, a Nemetschek SE igazgatósági tagja. Veres Tibor A Wallis Zrt., a Wing Zrt. és a Graboplast Zrt. tulajdonosa. Waberer György A Waberer's International Nyrt. alapítója.

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

RSM Blog

Munkaszüneti napok 2025 - így tervezzen!

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2025-ben esedékes ünnepnapok, pihenőnapok és plusz munkanapok végleges listája. A rendelet azt is meghatározza, hogy mikor lesznek hosszú hétvégék 2025-ben, va

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
BJASZ20180925025