Előfizetői tartalom

Lakásárak szerinti sorrendben a fővárosi kerületek

Portfolio
Az elmúlt évek - nagyrészt a turisztikai célú, rövid távú lakáskiadás hihetetlen népszerűségét követő - befektetői rohama okozta árnövekedés után a főváros V. kerülete messze vezeti a budapesti árrangsort, közel 700 ezer forintos átlagos négyzetméterárral, ami mögött a második legdrágább I. kerület átlagára is majdnem százezer forinttal elmarad - derül ki az OTP Lakóingatlan Értéktérképből.

A félmilliós szint fölé még a II., XII. és VI. kerület jutott, a nagy ütemű éves áremelkedés hatására viszont a lista végén lévő kerületek felzárkózása is érezhető. Tavaly ilyenkor még tíz olyan kerület volt, ahol az átlagár nem érte el a 300 ezer forintot négyzetméterenként, de idén már csak 5 ilyen kerület van.A 412 ezer forintos fővárosi átlagos négyzetméterárat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés