Előfizetői tartalom

Lakást vennél vagy eladnál? Hamarosan minden megváltozik

Portfolio
Vajon mennyit fog drágulni egy lakás, ha kivezetik a kedvezményes áfát? Milyen hatása lehet mindennek az új és milyen a használt lakásokra nézve? A mostani lakáspiac legfontosabb kérdése a lakásáfa jövője és az azzal kapcsolatos különböző intézkedések. Az alábbiakban azt néztük meg, hogy mire számíthatunk, és mire kell különösen odafigyelnünk ezzel kapcsolatban, illetve miért lesz érdemes részt venni az október 12-14 között megrendezésre kerülő ingyenes Lakás 2018 Kiállításon.

{CONF_TITLE} A lakáspiac központi kérdése most a lakásáfa változása. Hogyan lehet vásárlóként jogilag és pénzügyileg is biztonságosan felkészülni erre? Mi történik akkor, ha csúszik a leendő lakásunk átadása? Meddig tarthat a piac szárnyalása? Gyere el a

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés