Előfizetői tartalom

Megjelent a luxus Budapesten - A leggazdagabbakat célozza a belváros új fejlesztése

Portfolio
Sokak álma egy növényekkel borított hangulatos tetőterasz a nyüzsgő város felett, ami Budapesten igazi kuriózumnak számít. A régebben épült társasházakban ez még egyáltalán nem volt jellemző, a mostaniaknál azonban már ilyen megoldásokkal is találkozhatunk, ami mögött a fizetőképes kereslet is kezd megjelenni. Mindez a beruházók fejlesztési kedvét is meghozta, a probléma csak az, hogy mostanra szinte teljesen elfogytak az elérhető telkek.

Ez a belváros már nem az a belvárosA belvárossal kapcsolatban sokszor közhelyként hangzanak el olyan negatív kifejezések, mint a kosz, a zsúfoltág vagy a lepusztult épületek. Noha a kertvárosokhoz képest valóban sűrűbb a beépítés és a zöldfelületek aránya is kisebb, az utóbbi években a fővárosnak ez a része is nagy átalakuláson ment keresztül, aminek eredményeként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés