Előfizetői tartalom

Mekkora lakást kapunk 20 millió forintból a régió fővárosaiban?

Húszmillió forint az az összeg, amiért elkezdhetünk gondolkodni azon, hogy hol is szeretnénk Budapesten lakást vásárolni. Egy háromszobás panellakás Pesten, egy felújított másfélszobás Budán, vagy egy új építésű garzon is kikerül ennyiből, amihez jó esetben még egy parkolóhelyet is kapunk. Az elmúlt évek áremelkedése után joggal gondolhatjuk drágának a budapesti lakásokat, érdemes azonban megnézni, hogy ez a 20 millió forint milyen lakásra lenne elég a szomszédos fővárosok lakáspiacain.

Budapest mellett további nyolc fővárosban néztük meg, hogy pontosan mekkora lakás is kerülne ki a fent említett összegből a felújítandó, az átlagos állapotú és a jó elhelyezkedésű új építésűek kategóriájában. A felmérés alapját a legnagyobb helyi ingatlanhirdető oldalak kínálati árai adták, amelyeken megfelelő számban álltak rendelkezésre a különféle típusú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés