Előfizetői tartalom

Mennyit alkudj, mennyit engedj a lakás árából?

Portfolio
Lakásvásárlás során az eladók gyakran túlárazzák a saját lakásukat, miközben a vevők - különösen befektetési célú vásárlás esetén - rendre a lehet legalacsonyabb áron szeretnék megvásárolni a kiszemelt lakást. A végső ár kialakításakor tehát általánosan elfogadott az alku, a kérdés viszont az, hogy hol, mennyit szokás/lehet lealkudni a meghirdetett árból.

A Duna House rendszeres felmérést készít a különböző elhelyezkedésű és típusú ingatlanokról, ahol egyrészt megnézni, hogy a hirdetésekben szereplő lakásoknak az idő előrehaladtával hogyan változik a hirdetési ára, másrészt azt, hogy az utolsó hirdetési árhoz képest mennyivel olcsóbban cserél végül gazdát az ingatlan. Előbbi értékét irányár változás, utóbbit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés