Előfizetői tartalom

Milliókat akarsz keresni? - Így add ki a lakásod!

Portfolio
Az új lakásokat elnézve sok kérdés felmerülhet egy leendő vásárló fejében, többek között, hogy hol, mekkorát és milyen célra vásároljon. A pénzügyi korlátok általában adottak, és aki nem saját célra vásárol még mindig választhat aközött, hogy rövid távra adja ki az új "szerzeményt", ez esetben a vásárlásnál érdemesebb a belső kerületekre koncentrálni, vagy inkább valamelyik külső kerületben vásárol alacsonyabb vételáron, és hosszú távra keres bérlőket. Megnéztük ezeket az eshetőségeket a VII. és a XIV. kerületben, hogy kiderüljön vajon mekkora különbség van a vételi árakban és a havi bevételekben.

A szűkös kínálat miatt nincs egyszerű helyzetben az, aki a belvárosban nézelődik új lakások után. A telekhiány miatt csupán pár száz új lakást építenek az egyes belső kerületekben, a VII. esetében ez valamivel több mint 410 lakóingatlant jelent, azokban a legalább négylakásos projektekben, ahol még van minimum egy szabadon álló lakás. A kerületben 128 szabad új lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés