FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Óriási "közösségi lakópark" épül a népszerű pesti kerületben

Portfolio
Harmadik lakófejlesztését kezdheti meg a WING Zrt., a Park West elnevezésű lakópark építése a XIII. kerületben, a Lehel tér szomszédságában indul el. A fejlesztés a smart living megoldások mellett közösségi szolgáltatásokat is biztosít a lakóknak. A három ütemben épülő lakópark összesen 700 lakást foglal magába, az I. ütemének átadását 2021 elejére tervezik - derül ki a WING közleményéből.

Megkezdődött a Park West lakásainak értékesítése a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING beruházásaként. A Szabolcs utca 15-25. szám alatt lévő lakóparkban a legnagyobb számban 40-50 négyzetméteres lakásokat terveznek, ezek többsége dél-keleti tájolású, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás. Minden lakáshoz tartozik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés