Előfizetői tartalom

Szavazz Buda legjobb új építésű társasházára!

Portfolio
Március 24-25-én a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Portfolio Csoport által szervezett Lakás 2017 kiállítás és vásár, ahol a legnagyobb ingatlanfejlesztők mutatják be épülő és tervezett projektjeiket. A kiállító fejlesztők között idén több díjat is kiosztunk. A Portfolio olvasói kiválasztják a számukra legszimpatikusabb pesti és budai projekteket, a Portfolio Lakás 2017 konferencia résztvevői pedig megszavazzák minden kategóriában az olvasói szavazatok alapján szűkített listákból a legjobbakat. A díjakkal a legjobb pesti és a legjobb budai fejlesztéseket jutalmazzuk. A budai új építésű lakásprojektek között az alábbi listáról válogathatsz, szavazz te is!

A szavazás technikai okok miatt 'Facebook instant' cikként való megnyitásnál nem elérhető. Ha szeretnél szavazni, kérjük kattints ERRE A LINKRE, vagy nyisd meg a cikket a portfolio.hu címlapjáról.Lakás Konferencia 2017 A Portfolio által szervezett Lakás Konferencia 2017 egyik kiemelt témájaként a hazai lakáspiac és az új építésű lakóparkok előtt álló lehetőségekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés