Előfizetői tartalom

Van, aki kiveszi? - Néhány tulajdonos durva bérleti díjakról álmodik

Portfolio
Igazán meghökkentő bérleti díjakat fog találni az, aki mostanában figyeli a nagyobb hirdetőoldalak kínálatát, némely ajánlatnál ugyanis a piaci ár többszörösét is elkérik a tulajdonosok. Kerületenként szétválogatva néztük meg, hogy a kisebb, közepes és nagyobb lakásoknál melyek a legmagasabb és legalacsonyabb havi bérleti díjak, amit találni lehet éppen most az ajánlatok között. A kínálati árak folyamatosan változnak és sok esetben magasabbak, mint amennyiért valójában kiadásra kerülnek a lakások, ugyanakkor jó iránymutatás lehet a tulajdonosoknak és a bérlőknek is, hogy mások miként árazzák be az ingatlanjaikat.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron! Információ és jelentkezés Az elmúlt években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés