Előfizetői tartalom

"Minőségi termékekre vadászik a tőke"

Portfolio
Aggódnak -e az ingatlanfinanszírozók az ECB kamatemelési ciklusa miatt? Folytatódik az ingatlanpiaci hozamcsökkenés 2007-ben? Tovább áramlik a tőke a közép-kelet európai régióba? Miért kockázatosak a forward purchase konstrukciók? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Marcus Cieleback-kal, az Eurohypo vezető közgazdászával, aki előadója lesz a december 5-ei Portfolio Property Investment Forum konferenciának. Interjú.

Portfolio.hu: Miközben elemzői várakozások szerint tavaszra már 3.75%-os ECB kamatlábbal találhatjuk szembe magunkat, addig az ingatlanhozamok tovább esnek. Aggasztónak tartja ezt a folyamatot finanszírozói szemmel? Marcus Cieleback: A kamatemelési ciklus ellenére azt kell látni, hogy a közép-kelet európai régióban olyan mennyiségű tőke “vadászik" az ingatlanpiacon minőségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés