Előfizetői tartalom

Bővíti budapesti bázisát a Lufthansa Technik

Portfolio
Tovább növeli az üzemterületét a Lufthansa Technik Budapest, miután újabb 2000 négyzetméteres raktárhelyiséget vett bérbe a Budapest Airporttól. Ezzel a lépéssel bővülhet a legnagyobb német repülőgép-karbantartó vállalat tevékenysége budapesti bázisán, ami ahhoz szükséges, hogy az egyre növekvő megrendeléseket ki tudják szolgálni. A bővítéssel összefüggésben a Lufthansa Technik mintegy 10 %-kal növeli a budapesti alkalmazottjainak a számát.

A mai napon aláírták a Budapest Airport és a Lufthansa Technik Budapest képviselői a 7 évre szóló bérleti megállapodást (plusz ötéves hosszabbítási opcióval) egy további 2000 négyzetméteres raktárhelyiség igénybe vételéről. A Lufthansa Technik több mint egy évtizede működik Budapesten, főként repülőgép karbantartási és javítási munkát végez, beleértve a teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés