Előfizetői tartalom

Bővíti kapacitásait a Media Markt

Portfolio
A háztartás- és szórakoztató elektronikai áruházakat üzemeltető Media Markt 18 800 négyzetméter raktárkapacitás bérbevételéről kötött szerződést a BILK Logisztikai Nyrt.-vel. Az új raktárbázissal a Media Markt hosszú távra tervez, ezért kikötötte az ötéves futamidejű megállapodás további öt évre történő meghosszabbításának lehetőségét. A létesítménynek a közeljövőben nyíló új áruházainak áruellátásában is szerepet szán - szerepel a BILK közleményében.

A Media Markt speciális logisztikai igényei szerint létesülő raktárkapacitás kiépítését kezdte meg a BILK Logisztikai Nyrt. A lekötött logisztikai területek egy 20 ezer négyzetméteres raktárcsarnokban helyezkednek majd el. A beruházás értéke az épülethez vezető utakkal, a közművekkel és a parkolókkal együtt összesen 3,5 milliárd forint. Az online kereskedelem térnyerése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés