Előfizetői tartalom

Ennek a mélypontnak örülünk

Portfolio
Csaknem húsz millió négyzetméter modern ipari terület áll jelenleg rendelkezésre Közép-Európában. A felfokozott bérlői érdeklődésnek köszönhetően, az elérhető területek aránya történelmi mélypontra, 5,7 százalékra esett vissza. Összehasonlításképp - a jelenleg kihasználatlan irodaterületek aránya a régióban, ennek a kétszerese, 12 százalék - derült ki a Cushman & Wakefield legfrissebb kutatásából.

Az autóipar enyhe visszaesése az elmúlt évben, az e-kereskedelem erősödését eredményezte. Ferdinand Hlobil, a Cushman & Wakefield közép-európai ipari csapatának vezetője szerint jelentős fejlődést tapasztalható a hazai és külföldi e-shopok tekintetében is. Többek a helyi piacokon való terjeszkedést választják, míg mások a külföldi piacok adta lehetőségekkel élnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés