Előfizetői tartalom

Gigantikus tornyok a város közepén - A vásárlói igények mindent felülírnak?

Portfolio
Milyen bérleti díjakra számíthatunk az M0-ásnál lévő big boxok esetén 2019-ben? Melyik lokációban lesznek a legkedvezőbbek a raktárfejlesztési lehetőségek? Hol áll a vidéki logisztikai piac a budapestihez képest? Többek között ezeket a kérdéseket tette fel a Property Investment Forum 2018 konferenciának délutáni retail-logisztika panelbeszélgetésén Székely Ádám, ügyvezető igazgató, tulajdonos, Infogroup.

Egy fejlesztő és egy nemzetközi tanácsadó is másként látja a logisztikai piacot, miközben mi egy kettősséget látunk. Egyfelől van a Budapest környéki tradicionális piac, másrészt a fejlesztők a válság óta egyre inkább a vidéki alpiacokra is fókuszálnak. Valódi likviditásról azonban csak a főváros környékén beszélhetünk, vidéken - még ha van is fejlesztés - a tranzakciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés