Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

2019. május 16. 15:15    
nyomtatás
 
Park22 néven új üzleti park építésébe kezd a Campona tőszomszédságában a White Star Real Estate. A több ütemben készülő fejlesztés a jelen piaci igényeket tükröző kínálattal várja a leendő bérlőket: a mezzanin irodákkal rendelkező raktárak mellett különálló irodaépületeket is kialakítanak.


A park stratégiai elhelyezkedése kedvez a városi raktározásra specializálódott szolgáltatóknak és az elmúlt években gyorsuló mértékben növekedő online vásárlásokat kiszolgáló raktárigényeknek. A projekt megvalósítása során kiemelt hangsúlyt kap a zöldfelületek és épületek egyensúlyának megtartása, a 15 hektáros telken a 60 800 négyzetméternyi bérbe adható területhez 53 500 négyzetméternyi park tartozik majd.

Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

Részletekért kattints ide!

A park22 fejlesztése 2019-ben indul és 3 fázisban valósul meg. Ennek során összesen 6 db raktárcsarnok épül majd, melyekből 3 raktárhoz irodaépület is kapcsolódni fog. 421 parkoló is kialakításra kerül, a 24 órás védelmi- és beléptetési rendszer, az elektromos autótöltők és kerékpártárolók mellett.

Hatalmas fejlesztés készül a Campona mellé - Ez lehet a budapesti e-kereskedelem központja?

Az e-kereskedelem bővülési ütemét látva nem lennénk meglepve, ha az ide felépülő 60 ezer négyzetméternyi logisztikai terület nagy része az ilyen tevékenységgel foglalkozó cégeket szolgálná ki, ugyanis a nagy alapterület és a városhoz való közelség kedvező feltételeket teremt a vásárlók által megrendelt termékek kiszállításához.

Prologis Park Budapest-Harbor

Prologis Park Budapest-Harbor

1225 Budapest, Campona utca 1
Kiadó terület: 10500m2
Átadás:
2001 Év eleje
Bérleti díj: 4.7 - 4.7 EUR
Ajánlatot kérek

2019.04.24 15:38 Eljött a fordulat ideje? - Csökkent az érdeklődés a városszéli monstrumok iránt

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium