Előfizetői tartalom

Minden idők legnagyobb ingatlanja cserélt gazdát a szomszédban

Portfolio
Bejelentette a Prologis a szlovákiai Prologis Park Galanta-Gáò eladását a CNIC Corporation Limited ("CNIC") részére. A Prologis Park Galanta-Gáò négy, összesen 240 000 négyzetméter alapterületű "A" osztályú épületet foglal magában, amelyek mindegyike bérbe van adva. Az adásvétel nemcsak Szlovákia, hanem az egész régió valaha köttetett legnagyobb és - az ipari ingatlanok között - a legdrágább adásvétele is egyben.

A gigatranzakció a négy épület mellett kiterjed egy 7000 négyzetméteres, jelenleg fejlesztés alatt álló BTS épületre is, egy ipari műanyag hulladék újrahasznosításával foglalkozó logisztikai szolgáltató számára. Az E571-es út mellett található Prologis Park Galanta-Gáò területéről Pozsony közvetlenül elérhető a D1-es autópályán keresztül, továbbá a park...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés