Előfizetői tartalom

Szaúdi befektetőket keres a Budapest Airport

Portfolio
A magyarországi légiközlekedés, a légi teher áruszállítás és a turizmus fejlesztésének lehetőségeiről is tartottak előadást Rijadban a Budapest Airport képviselői. René Droese ingatlangazdálkodási igazgató - aki a magyar miniszterelnököt kísérő üzletember küldöttség tagjaként utazott Rijadba - szaúdi befektetők előtt ismertette a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlesztésében rejlő lehetőségeket.

A szaúdi-magyar üzletember találkozót, amelyet Orbán Viktor szaúd-arábiai látogatásának részeként szervezett a Nemzeti Külgazdasági Hivatal, a HITA, a magyar miniszterelnök személyesen nyitotta meg. A magyar kormányfőt kísérő üzletember delegációnak a tagjaként a Budapest Airport ingatlangazdálkodási vezetői is részt vettek a befektetői fórumon és ismertették a budapesti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés