Előfizetői tartalom

40 millió eurós magánkórház épül a Duna-parton

Portfolio
Múlt héten adtunk hírt róla, hogy magánkórház nyílik a Duna-parton évek óta üresen álló betontorzóban, ma pedig napvilágot láttak a 2007 óta kihasználatlanul álló, egykor Millennium Gate néven ismert irodaház befejezésének részletei. A tervek szerint 2015 elején nyitja meg kapuit a tisztán magántőkéből finanszírozott egészségügyi központ, a Duna Medical Center (DMC). Közel 40 millió euróból (kb. 12,7 milliárd forint), 25 ezer négyzetméteren, 600 fős személyzettel működik majd az új magánkórház.

A DMC rendelőintézet megnyitását 2015 elején, a kórház megnyitását a 2016-os év közepére tervezik. A gyógyászati létesítménnyel együtt kialakítanak egy szállodát is, amelyet a családtagok, illetve a kezelések előtt és után a betegek vehetnek igénybe. A tervezett kereskedelmi központban étterem, üzletek és egyéb létesítmények is megtalálhatók lesznek.A Duna Medical...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés