Előfizetői tartalom

Államosítja-e Ferihegyet a kormány?

Portfolio
Egyelőre nem világos, hogy mennyire komoly a kormány szándéka a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret működtető Budapest Airport (BA) Zrt. privatizációs szerződésének újratárgyalására. Hardy Mihály, a BA kommunikációs vezetője az erre vonatkozó esetleges kormányzati szándékot nem kívánta kommentálni. Eközben a BA újabb beruházásokat tervez: akár még az idén elkezdődhet egy hotelberuházás, és a Malév csődje miatt elhalasztott Cargo City fejlesztés is elindulhat.

Hegmanné Nemes Sára vagyonpolitikáért felelős államtitkár a Napi Gazdaságnak adott pénteki interjújában utalt arra, hogy a kormány újratárgyalná a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret működtető Budapest Airport (BA) Zrt. privatizációs szerződését. Egyelőre nem világos, hogy mennyire komoly ez a szándék: "Nem mondtunk le a szerződés esetleges újratárgyalásáról, ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés